ONZE MISSIE

Vensterr biedt een nieuwe blik op de wereld. Wij leveren omgevingen aan zorgcentra waar ouderen zichzelf kunnen zijn, elkaar kunnen ontmoeten en in hun kracht staan

We zijn uw vaste partner als het aankomt op belevingsgerichte zorg. Gebaseerd op eigen wetenschappelijk onderzoek en jaren aan ervaring ontzorgen we uw organisatie bij het inrichten van woon-/leefruimtes voor ouderen. Dat doen we met advies en totaalconcepten die volledig op uw situatie gericht zijn. Met ondersteuning voor jaren.

Hoe doen we dat?

Totaalconcepten voor interieur.

Ons team baseert al haar werk op het onderzoek van Dr. Tom Luyten en de jarenlange ervaringen van Peter Voestermans en Rick Smeets. Zij analyseren de woon-/leefruimtes van uw zorginstelling en komen met een totaalconcept voor de inrichting. Geheel gericht op het creëren van een veilige, belevingsgerichte omgeving waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en aandacht en eigenheid centraal staan.

Vensterr is uw langdurige partner in het bieden van de meest fijne leefomgeving voor uw klanten.

Rraam.

Rraam is een wand die lijkt op een ouderwetse muur zoals ouderen die vroeger thuis hadden. Compleet aangekleed met ornamenten en een retro behang. In die wand zit het daadwerkelijke Rraam bevestigd; een scherm dat een totaal andere blik op de buitenwereld werpt.

Als ouderen uit het Rraam kijken zien ze bossen, jungles & stranden.. maar wellicht ook de omgeving waarin ze vroeger opgegroeid zijn. Zo creëert Rraam een fijne ontmoetingsplek om tot rust te komen en waar altijd genoeg gespreksstof achter het glas plaatsvindt.

Wij zorgen voor

AANDACHT

De basis van alles in de zorg. Door praktisch in te richten ontstaan er nieuwe momenten van aandacht of dat nu in rust of in gezelligheid is.

CONTACT

Een gezellige plek om samen te komen of een Rraam dat mensen altijd weer nieuwe gesprekstof geeft. In contact blijven is ontzettend waardevol.

VEILIGHEID

Naarmate mensen ouder worden krijgen ze steeds meer cognitieve problemen. Onze inrichtingen zijn zo ontworpen dat ze daarmee rekening houden.

EIGENHEID

We respecteren eigenheid en zorgen ervoor dat bewoners alle ruimte voor hun eigen identiteit krijgen door ruimtes divers in te richten. Nooit op een kinderlijke manier.

BELEVING

De één heeft prikkels nodig en de ander juist rust. Met beleving zorgen we ervoor dat ieders wens ingevuld wordt.

COMING SOON

Brril

Onze film

Testimonials

Video afspelen
Video afspelen

Benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Team

Dr. Tom

Onderzoeker / Product developer

Tom zorgt voor de wetenschappelijke onderbouwing van onze producten. Daarnaast is hij altijd bezig om ze verder te ontwikkelen.

Vincent

Content & Business developer

De contentcreator van de groep. Vincent zorgt voor alle belevingen die de ouderen krijgen voorgeschoteld. Daar reist hij de hele wereld voor over.

Peter

Design & projectmanager

Samen met Rick ontwerpt Peter de belevingsgerichte ruimtes en het Rraam. Helemaal op maat voor u en altijd met zorgvuldigheid en respect tijdens de bouw ervan.

Rick

Design & projectmanager

Peter weet, net als Rick, hoe hij u als klant kan ontzorgen. Met veel aandacht voor de wensen van u en uw bewoners. En ze zijn altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning.

Over Vensterr

Onze innovatieve producten geven ouderen weer een blik op de wijde wereld om hen heen, terwijl ze toch de zorg en comfort van hun zorglocatie genieten. We bieden hen maximale beleving zonder dat daar tijd van personeel voor nodig is. Wij bieden beleving en ontzorgen de zorg.

Contact

info@vensterr.nl
Kloosterweg 1
6412 CN, Heerlen